Αποδράστε σε ένα μαγευτικό ταξίδι χαλάρωσης και ευεξίας

Η κλινική Λητώ προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία στις εγκυμονούσες (μέλλουσες μανούλες) να απολαύσουν μαθήματα γιόγκα κατά τη διάρκεια της κύησής τους και να βιώσουν το μαγευτικό ταξίδι ευεξίας και χαλάρωσης, μα κυρίως σωματικής και συναισθηματικής προετοιμασίας για τον ερχομό του μωρού τους, τόσο κατά τη στιγμή του τοκετού όσο και για το απαιτητικό διάστημα που ακολουθεί. 

Η έγκυος προετοιμάζει το σώμα της, μέσω των σωματικών τεχνικών της γιόγκα, ενδυναμώνοντας το μυοσκελετικό της σύστημα (σπονδυλική στήλη, μήτρα και λεκάνη), με αποτέλεσμα να ξεπερνά προβλήματα κύησης, όπως τους πόνους στη μέση και στην πλάτη, τις κράμπες και τα οιδήματα.

Μαθαίνει να αναπνέει σωστά, χαρίζοντας πλούσια οξυγονωμένο αίμα στο μωρό της, και να χειρίζεται την αναπνοή της για μία ισορροπημένη ψυχική διάθεση, αποβάλλοντας το άγχος και τις φοβίες που τυχαίνει να εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της κύησης.

yoga-1

yoga-2

Επίσης, μαθαίνει να συγχρονίζει την κίνηση του σώματος με το ρυθμό της αναπνοής, βελτιώνοντας τη φυσική της κατάσταση, εξοικονομώντας ενέργεια και δύναμη για τον απαιτητικό ρόλο της μητέρας. 

Τέλος, με τον έλεγχο της αναπνοής της μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάρκεια του τοκετού, διαχειρίζοντας τον πόνο και ενισχύοντας την ψυχική της κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος έγκυος και έμβρυο βρίσκονται σε διαρκή επαφή, χτίζοντας έτσι μία σχέση αμοιβαίας αγάπης, επικοινωνίας και κατανόησης μεταξύ τους.

Στόχος είναι να αυξηθεί η αυτοπεποίθηση και η ψυχική γαλήνη της μέλλουσας μητέρας, προετοιμάζοντας το σώμα, το νου και την ψυχή της για το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής της.

Τα μαθήματα γίνονται σε κατάλληλο χώρο με όλα τα απαραίτητα μέτρα και βοηθήματα για ασφαλή και σωστή άσκηση και διδάσκονται από την έμπειρη δασκάλα γιόγκα κυρία Τάνια Γεωργιάδου.

«Το θαύμα της ζωής το κουβαλάτε μέσα σας!
Αφουγκραστείτε το μωρό σας και συντροφεύστε το στο ταξίδι της κύησης!
Διαρκεί μόλις εννέα μήνες !»

Επικοινωνία →